Zupa
Rosół z makaronem
20 por.Danie główne (2 porcje/1 osoba)
De volaille
8 por.filet z piersi kurczaka, masło
Rogal ze schabu
8 por.schab z pieczarkami i jajkiem
Polędwiczki drobiowe
8 por.3 szt/porcja
Rolada szwajcarska
8 por.schab, ser, szynka
Zrazy zawijane
8 por.filet z piersi indyka, boczek wędzony, ogórek kiszony, cebula
Dodatki
Ziemniaki
12 por.Frytki
12 por.Surówki
Kapusta biała z marchewką
8 por.Buraczki
6 por.Wiosenna z pekinki
6 por.Deser
Puchar lodów z dodatkami
20 por.Ciasto
Tort okolicznościowy okrągły lub książka
1 szt.Ciasto różne gatunki
45 szt.sernik, szarlotka, z galaretką, babeczki, w-z
Przystawki (2 porcje/1 osoba)
Szynka z sałatką jarzynową
10 por.Galaretki z drobiu
10 por.Rolada serowa z kurczakiem
10 por.Befsztyk tatarski
10 por.Kolacja na ciepło
Strogonow drobiowy
20 por.Filet z indyka, pieczarki, ogórek, cebula
Dodatki
Chleb
2 szt.Masło
1 szt.Całkowity koszt konsumpcji 210 - 220 zł/osoba
Kawa lub herbata, zimne napoje oraz owoce na stół
Kawa lub herbata podawana bez ograniczeń wliczona w cenę . Zimne napoje oraz owoce na stoły nie zostały wliczone w cenę. Możecie je Państwo zakupić we własnym zakresie i dostarczyć do lokalu.