Zupa
Rosół z makaronem
30 por.Drugie danie (2 porcje / 1 osobę)
Zraz zawijany z indyka
10 por.filet indyk boczek ogórek cebula
Polędwiczki drobiowe
10 por.3 szt / 1 osobę
Udka drobiowe pieczone
10 por.Rogal ze schabu
10 por.schab pieczarki jajko
Rolada szwajcarska
10 por.schab ser szynka
De volaille
10 por.filet kurczak, masło
Dodatki
Ziemniaki
20 por.Krokiety
20 por.Surówki
Kapusta biała z marchewką
10 por.Buraczki
10 por.Marchewka z groszkiem
10 por.Zimne zakąski ( 3 porcje / jedna osoba)
Szynka z sałatką jarzynową
15 por.Rolada szpinakowa z łososiem
15 por.Galaretki z drobiu
15 por.Śledź w oleju lub rolmopsy
10 por.Kurczak w galarecie
15 por.Tatar
20 por.Ciasto
Tort okolicznościowy
1 szt.smak tortu , dekoracje, świeczki, napisy okolicznościowe, do wyboru
Ciasto różne
60 szt.sernik, szarlotka, z galaretką, snikers
Danie na ciepło
Żurek staropolski z białą kiełbasą
30 szt.Dodatki
Pieczywo
3 szt.Masło
3 szt.Całkowity koszt konsumpcji to 5700 zł
Kawa lub herbata bez ograniczeń wliczona w cenę menu
Zimne napoje, alkohol oraz owoce na stoły nie zostały wliczone w cenę. Możecie je Państwo zakupić we własnym zakresie i dostarczyć do lokalu.
Posiłki zostały wypisane według kolejności podawania. Jadłospis jest przykładowy konsumpcja w nim zawarta w zupełności wystarcza. Można na podstawie tego wzoru ułożyć własny zwiększając lub zmniejszając asortyment lub liczbę posiłków.
Ceny poszczególnych posiłków jak i zdjęcia półmisków znajdują się na naszej stronie internetowej w zakładce menu na zamówienie.