Zupy
Rosół z makaronem
50 por.Dania główne (3 por / osoba)
Rolada szwajcarska
25 por.schab, ser, szynka
Rogal ze schabu
25 por.schab, pieczarki, jajko
Pałki pieczone
25 por.udko z kurczaka w całości
De volaille
25 por.filet z piersi kurczaka, masło
Zrazy zawijane z indyka
25 por.filet z piersi indyka, boczek wędzony, ogórek kiszony, cebula
Karkówka pieczona
25 por.karkówka pieczona
Dodatki do dań gorących
Ziemniaki
25 por.Krokiety
25 por.Surówki
Surówka z kapusty białej z marchewką
10 por.Buraczki
10 por.Surówka z marchwi z ananasem
10 por.Marchewka z groszkiem
10 por.Kapusta czerwona gotowana
10 por.Deser
Lody płonące z polewą owocową na ciepło
50 por.Zakąski (3 porcje / 1 osoba)
Szynka z sałatką jarzynową
15 por.Galaretki z drobiu
15 por.Kurczak w galarecie
15 por.Schab w galarecie
15 por.Karkówka pieczona z sosem tatarskim
15 por.Klopsiki z pieczarkami
15 por.Befsztyk tatarski
15 por.Pstrąg w galarecie
15 por.Ryba po grecku
15 por.Rolmopsy
15 por.Ciasto
Tort okolicznościowy
1 szt.prostokątny lub trzypiętrowy
Ciasto różne gatunki
100 szt.Danie na ciepło
Szynka pieczona podawana na kapuście
1 szt.ok. 10 – 12 kg
Śniadanie weselne
Żurek staropolski z białą kiełbasą
50 por.Dodatki
Chleb
6 szt.Masło
3 szt.Musztarda
20 por.Chrzan
20 por.Ketchup
10 por.Całkowity koszt konsumpcji – 13100 zł
Kawa lub herbata bez ograniczeń wliczona w koszt menu. Alkohol, zimne napoje oraz owoce na stoły nie zostały wliczone w cenę. Możecie je Państwo zakupić we własnym zakresie i dostarczyć do lokalu.
Posiłki zostały wypisane według kolejności podawania. Jadłospis jest przykładowy konsumpcja w nim zawarta w zupełności wystarcza. Można na podstawie tego wzoru ułożyć własny zwiększając lub zmniejszając asortyment lub liczbę posiłków.
Ceny posiłków jak i zdjęcia półmisków znajdują się na naszej stronie internetowej